Nicoleta Guţă a descoperit, acum cinci ani, că are niste noduli la sani. Nici atunci când a aflat diagnosticul, tatăl ei nu a incetat sa o bata.

Nicoleta Guţă e suspectă de CANCER!Fiica lui Nicolae Guţă s-a speriat rau de când a aflat că are noduli la sani, iar din acest motiv a si evitat să meargă prea des la medic, pentru a afla care mai este starea ei.

Cu toate acestea, Guta nu pare deloc induiosat de suferinta copilului lui, ba chiar a numită-o pe Nicoleta Guta, intre-un mesaj, canceroasa.

“Din pacate da, el stia ca eu am problema. Eu am mai făcut niste controale, mi s-a spus că sunt niste noduli care nu prezintă riscuri. Dar asta in conditiile in care nu eram stresata si bătută.

Pe fratii mei el ii tine cu bani. Ma asteptam ca ei sa ii tina partea tatălui meu, chiar daca in sinea lor stiu adevarul. Eu am plecat de acasă nu pentru că am vrut eu, ci pentru că tata nu mi-a mai permis să stau acolo. Mi-a trimis mai multe mesaje dureroase, m-a numit canceroasă si asta m-a durut”, a declarat ea pe emisiunea “La Măruţă”.

 

Tags: , ,