Tanara care a cantat Lie Ciocarlie cu Florin Salam e supertalent!O filmare care a facut senzatie pe Internet in ultimele zile este cea in care Florin Salam canta alaturi de o pustoaica o improvizatie intre celebra „Lie Ciocarlie” si hitul „Tranquila”.Am aflat ca tanara respectiva este una dintre cele mai promitatoare voci din folclorul romanesc.

Alexandra Bratu, pe numele sau de scena Alexandra Stefania Petre, invata la Liceul de Arta Dinu Lipatti dar nu este in aceeasi clasa cu Betty, fiica lui Salam. In schimb, este una dintre cele mai bune prietene a acesteia, filmarea fiind realizata, de altfel, la ziua lui Betty.

Alexandra si-a facut un nume in folclor inca de la varsta de 9 ani, cand a inceput sa fie invitata la diverse emisiuni de televiziune cu specific folcloric. A urmat apoi participarea la cele mai importante festivaluri de gen, ea cantand alaturi de nume importante ale muzicii populare, cum ar fi Orchestra Lautarii de la Chisinau, condusa de maestrul Botgros.

Tanara care a cantat Lie Ciocarlie cu Florin Salam e supertalent!„Alexandra canta orice gen de muzica dar muzica populara din zona Olteniei ramane in sufletul ei. Ramane muzica ei de suflet, cu care s-a lansat. Domnul Florin a facut aceasta imporvizatie la Tranquila cu Lie Ciocarlie, deoarece stia ca fetita mea canta aceasta piesa, fiindca o auzise cand Alexandra era la Betty acasa”, ne-a declarat mama Alexandrei.

 

Tags: ,