Cu toate ca sunt la mare concurenta, Florin Salam si Adrian Minune se afiseaza ca fiind foarte buni prieteni. La un concert pe care l-a sustinut in Bucuresti, la clubul Bio Bio La Manele, pe Salam l-a cam luat gura pe dinainte.

Salam a facut o dedicatie pentru prietenii din BuzescuIn toiul spectacolului, Florin Salam s-a oprit pentru a aduce multumiri unor prieteni care l-au sustinut de-a lungul intregii cariere. De unde mesajul ar fi trebuit sa fie unul 100% pozitiv, s-a inteles altceva. „Si pentru tot Buzescu, oamenii care ne-au dat viata si atunci cand eram necunoscuti, care ne iubeau de atunci cand nu aveam pantofi, nu acum cand avem Ferrari, gen”.

Aici, Florin Salam se opreste si izbucneste in ras, dandu-si seama probabil de gafa pe care a facut-o. Singurul manelist cu Ferrari este Adrian Minune, in timp ce el, regele, nu a trecut niciodata de Mercedes sau de Audi. „Va iubim din suflet, asta inseamna o onoare ca ne-ati iubit si atunci dar si acum. Sustinerea pentru noi este cea mai imoprtanta”, si-a incheiat Florin Salam discursul.

 

Tags: ,