Salam, fiica lui Fane Spoitoru, sotul acesteia si BetyClaudia, fiica lui Ion Titisor, s-a casatorit recent, iar tanara a fost emotionata pe tot parcursul evenimentului, in special atunci cand a trebuit sa faca un gest specific in astfel de situatii.

Dupa ce Claudia si alesul inimii ei, un afacerist Italian, cu care are si un copil, s-au cununat religios, jurandu-si credinta vesnica in fata lui Dumnezeu, cei doi au trebuit sa pupe mana nasilor, nimeni altii decat Florin Salam si Bety Salam, moment in care toata lumea s-a emotionat.

Fiica lui Fane Spoitoru s-a aplecat si i-a pupat mana manelistului, iar la fel a procedat si sotul ei.

Fiica lui Fane Spoitoru ii puna mana nasuluiBarbatul s-a indreptat catre Bety si a facut acelasi lucru, iar fiica manelistului a zambit si i-a spus ceva acestuia.

Dupa ce cununia religioasa s-a incheiat, mirii au dat startul petrecerii care a avut loc la un centru de evenimente, distractia fiind cuvantul de ordine.

Meniul a fost unul sofisticat, iar preparatele culinare, atat din bucataria romaneasca, cat si din cea italieneasca, au satisfacut gusturile invitatilor. In curte, langa piscina, au fost amplasate mai multe corturi, iar bucatarii au pregatit, printre altele, si miei la protap.

 

Tags: ,