După o perioadă grea în care şi-a pierdut mama şi a suferit cumplit, Daniela Gyorfi are motive reale de bucurie, dar pe plan profesional. Timp de două luni, ea şi alţi colegi de breaslă au fost cooptaţi să cânte pentru românii din America şi Canada.

Daniela Gyorfi face show de manele într-o biserică din Oshawa!La jumătatea acestei luni, Daniela Gyorfi s-a despărţit cu greu de Maria şi de iubitul ei, George Tal, şi a plecat în America pentru a onora concertele antamate pentru comunitatea românească.

Chiar dacă nu au trecut decât 10 zile de când se află pe tărâmul tuturor posibilităţilor, artista îşi alină cu greu dorul de familie. Însă escapada profesională îi prinde bine şi o face să mai uite de necazuri şi să nu mai aibă timp să se gândească la femeia care i-a dat viaţă şi care nu mai e lângă ea. Alături de colegii ei, Daniela Gyorfi a cântat în diverse localuri din Florida, Orlando, Philadelphia, Washington, iar ieri a evoluat în faţa românilor din Chicago. În timpul liber, vedeta se distrează cot la cot cu colegii ei: băieţii de la Autentic, Lorena, Axinte şi prezentatorul spectacolelor, Ionuţ Dulgheriu, semn că se simte bine în compania lor.

După câteva zile de respiro, artiştii români vor ajunge în faţa românilor din Canada. Culmea este că una dintre locaţiile în care vor cânta şi vor dansa este o ….biserică din Oshawa. Pe 1 februarie, sala bisericii “Sfântul Ştefan cel Mare” va găzdui petrecerea românească, pentru care doritorii vor plăti 35 de dolari pe bilet.

Ştiu că Daniela va cânta într-o biserică, dar repertoriul e acelaşi: muzică de petrecere şi piese dance“, a declarat George Tal, iubitul şi totodată impresarul Danielei Gyorfi.

La mijlocul lunii februarie, artiştii români se vor întoarce în America, ultimul concert din acest turneu fiind programat pe 9 martie la New York. În toată această perioadă în care Daniela Gyorfi lipseşte motivat de acasă, George Tal îşi asumă responsabilitatea în ceea ce priveşte creşterea şi îngrijirea micuţei Maria. Ce-i drept, el are ajutoare de nădejde: mama lui, dar şi bona fetiţei.

 

Tags: ,