Iubita lui Florin Salam ii calca pe urma manelistului!Raluca Macovei are inca o pasiune comuna cu cea a cantaretului Florin Salam. Cei doi formeaza un cuplu din vara anului trecut si par sa se asemene din mai multe puncte de vedere. De curand, bruneta s-a lansat in muzica.

De ceva vreme, Raluca a inceput sa calce pe urmele iubitului ei, Florin Salam, si s-a lansat in muzica. Desi toata lumea s-ar fi asteptat ca debutul sa-l faca alaturi de manelist, printr-un duet, bruneta a decis sa-si marcheze altfel debutul: alaturi de un alt cantaret de muzica de petrecere.

Raluca Macovei traieste o poveste de dragoste intensa cu Florin Salam si e buna prietena cu ZavoAu lansat deja prima piesa

Bruneta, impreuna cu tanarul care isi spune DeSanto, au inregistrat deja o prima piesa: latino cu influente tiganesti. Despre Raluca se stia ca a jucat in mai multe seriale si telenovele romanesti, insa putini erau cei care stiau ca se pricepe si la cantat.

Tanara a oferit un spectacol live in momentul in care, alaturi de buna ei prietena Oana Zavoranu au interpretat o melodie de-a lui Florin Salam, insa nimeni nu s-ar fi asteptat sa o vada si in studioul de inregistrari, de-adevaratelea. Totusi, Raluca a facut acest pas iar, de ceva vreme, pe Internet circula  piesa pe care ea o interpreteaza.

A jucat in clipul lui Florin Salam

Raluca a intrat de mult in bransa cantaretilor de muzica de petrecere, insa debutul oficial l-a facut in momentul in care a acceptat sa filmeze pentru cel mai recent videoclip al lui Florin Salam. La cum decurge relatia dintre ei, cei doi fiind mai apropiati pe zi ce trece, nu mare ar fi mirarea ca Raluca si Florin Salam sa scoata o piesa impreuna.

 

Tags: , ,