Jean de la Craiova neagă relaţia cu tânăra de douăzeci şi unu de ani, Giulia Voicu, dar recunoaşte că adoră să-şi ţină fanele aproape. Face parte din meseria lui. „Le vorbesc frumos, le mai alint, le mai răspund cu una cu alta. Că, doar, deh, ce să fac? Asta-i viaţa de artist”!

Jean de la Craiova iubeşte femeile care-l iubesc!Nu este prima dată când artistul a fost acuzat de relaţii extraconjugale, dar, parcă, de data asta, lucrurile au mers mult prea departe. Tânăra Giulia Voicu susţine că se iubeşte cu Jean de la Craiova din luna octombrie a anului trecut şi că el i-a tot cerut să aştepte…”Să aştepte ce? Eu nu fac promisiuni. Eu am o familie, o nevastă pe care o iubesc. Să aştepte ce?  S-o iau de nevastă? Eu vorbesc cu sute de fane pe facebook, e normal, sunt atrist, vreau să le ţin aproape şi le vorbesc frumos, le mai alint, că aşa trebuie. Dacă nu le vorbeşti frumos şi nu le bagi în seamă, spun că eşti fiţos. Nicicum nu este bine. Dar, nebunia asta o să se termine la un moment dat, pentru că ea e o nebună. Nu înţeleg ce a urmărit. Cum nu le înţeleg pe femile astea care acceptă rolul de amantă, acceptă o noapte de amor doar pentru că este vorba de o vedetă. Cu ce te ajută?” a declarat Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova iubeşte femeile care-l iubesc!În plin scandal, Jean de la Craiova se află în Germania, unde susţine un spectacol pentru comunitatea românilor de acolo. Şi nu s-a dus oricum, ci încărcat cu cadouri şi pachete pentru copiii necăjiţi şi fără posibilităţi. Un motiv în plus să se întrebe: „Eu fac fapte bune şi am grijă de oameni şi mi se întâmplă lucruri de genul ăsta? E corect aşa? Nu mă afectează prea mult, pentru că, soţia mea ştie cum sunt şi ştie că sunt asaltat şi, na, asta e, sunt înconjurat de femei. Dar familia este sfântă şi ea ştie c-o iubesc!

Un alt motiv pentru care Jean nu are timp de astfel de scandaluri, este faptul că, în mai puţin de o lună, va începe filmările la primul lui film de lung metraj, care va fi filmat în mai multe âări din Europa.
Suntem pe ultima sută de metri, da. După Paşte, imediat, o să începem filmările”, a mai spus cântăreţul.

 

Tags: ,