Daniela Gyorfi a făcut publice amănunte neştiute din trecutul ei, dezvăluind că a avut o gravă problemă de sănătate. Ea s-a umblut de bube foarte urâte după ce s-a epilat.

Mi-a crescut CEVA la SUBRAŢ, TÂŢE DE CÂINE! - Daniela GyorfiInvitată la emisiunea “Draga mea prietenă” de la Kanal D, Daniela Gyorfi a povestit despre o situaţie cumplită prin care a trecut în urmă cu ani, după ce s-a epilat cu ceară nestrecurată şi ulterior a purtat nişte haine de circ, umplându-se de bube la subraţ.

Era să mor de la o infecţie în 1992. Am făcut hidrosadenită. M-am epilat cu ceară acasă, îmi plăcea să am grijă de mine. Am fost la circ apoi, unde aveam un spectacol şi m-am folosit de recuzita lor. Mi-a crescut ceva la subraţ, tâţe de câine – cum se zice la ţară, ca niste furunculi fără capete.

Era să mor de la ele. La o lună după asta am fost operată la ambele subraţe. Lumea credea că am operaţii estetice peste tot, dar nu e aşa. Mi s-a făcut anestezie locală, apoi generală, de aia mi s-au lăsat şi sânii. Mi-au fost tăiate bubele alea, am luat antibiotice, dar i-am zis mamei că mor. Mă gândeam că mă duc şi nu are cine să aibă grijă de ea. Până la urmă am făcut vaccin şi am scăpat“, a povestit Daniela Gyorfi.

Eu cred că era de la ceară, că nu era strecurată. Sau de la transpiraţie, dar ne spălam. Pur şi simplu se întâmplă. Acum am rămas cu semne“, a adăugat ea.

 

Tags: , ,