SCANDAL ca la UŞA CORTULUI în EMISIUNEA SIMONEI GHERGHEScandal ca la uşa cortului în emisiunea moderată de Simona Gherghe. Mama uneia dintre invitatele în platou, Giulia, care susţine că a fost amanta lui Jean de la Craiova, a intrat în legătură telefonică directă şi şi-a făcut fata cu ou şi cu oţet.

De câteva zile, Jean de la Craiova este protagonistul unui scadnal de amantlîc cu o domnişoară pe nume Giulia. Tânăra a fost prezentă marţi în emisiunea Simonei Gherghe, de la Antena 1, unde a vorbit, din nou, despre întâlnirile ei cu manelistul. Scoasă din sărite din cale afară, mama fetei, Lenuţa, care locuieşte în Italia, a intervenit prin telefon şi şi-a făcut cu ou şi cu oţet pe Giulia, care a recunoscut să s-a prostituat în Germania.

“Numele ei este Voicu Ileana Mariana, ce Giulia?! De unde are ea numele ăsta? Nu îţi e ruşine, scroafa dracului? Ne-ai făcut de c***tul lumii şi pe noi şi pe Jean de la Craiova! Să îţi ceri scuze faţă de Jean de la Craiova, faţă de familia lui. Oare ce este în sufletul soţiei lui Jean de la Craiova? Sunt foarte suparată pe ea”, a urlat mama Giuliei.

 

Tags: , ,